Παρασκευή 24 Ιανουάριος, 2020


Καλάθι Παραγγελιών
Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Αρχή σελίδας » Αποστολές & Τρόποι πληρωμής Περιοχή Επαγγελματιών
Free Delivery
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
Προϊόντα
Αποστολές & Τρόποι πληρωμής
Η παραγγελία σας θα μας αποσταλλεί αυτόματα και εμείς εντός 24ωρών θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προίόντων καθώς και για τον χρόνο παράδοσης.Η Largeformat σας δίνει τους παρακάτω δυνατούς τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας:

Παραδόσεις εντός Αττικής


Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 200€

Η Largeformat αποστέλλει την παραγγελία σας στην έδρα σας, η οποία βρίσκεται εντός Αττικής (Αθήνα - Πειραιάς - προάστια), χωρίς καμιά χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 200€

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς

Η Largeformat σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier. Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας σας. Επιπλέον χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Παραδόσεις εκτός Αττικής


Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Η Largeformat σας αποστέλλει την παραγγελία σας μέσω μεταφορικών εταιρίών. Η παράδοση γίνεται συνήθως τις επόμενες 2-3 εργάσιμες μέρες απο την παραγγελίας σας, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 5 εργάσιμες ημέρες. Η εταιρία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Επιπλέον χρέωσεις επιβαρύνουν αποκλειστικά τον παραλήπτη.

Τρόποι πληρωμής: Επιλέξτε αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα!


Μέσω αντικαταβολής

Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή τους στο χώρο σας.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας.

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας και να μας αποστείλετε email ή fax δίνοντας μας τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Στόχος μας είναι...


Να μειώσουμε τα προβλήματα, να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής και να αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη για την παράδοση στο χώρο σας των μικρών και μεγάλων παραγγελιών σας. Η Largeformat διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους αποστολής καθώς και τις ειδικές προσφορές χωρίς προειδοποίηση. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.3229040 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.
Συνέχεια

Καλάθι Παραγγελιών
Άδειο καλάθι
Bestsellers
01.3/5 ετών - Μαύρο - 0.61x10m
02.3/5 ετών - Γαλάζιο Ουρανού - 0.61x10m
03.3/5 ετών - Άσπρο - 0.61x10m
04.Aμμοβολής Ασημί - 1.22x1m
05.3/5 ετών - Γκρι σκούρο - 0.61x10m
06.DECAL 03
07.3/5 ετών - Κόκκινο - 0.61x10m
08.FLEX White - 0.50x5m
09.3/5 ετών - Πορτοκαλί - 0.61x10m
10.3/5 ετών - Aσημί - 0.61x10m
etoimoparadota